MEET THE TEAM

Hikmet weeling

Hikmet Weeling (1982) heeft een achtergrond in de sportpsychologie, is alumni van het Johan Cruyff Institute en eigenaar van Positief Leiden. Als bedenker van HETMANAGEMENTSPEL.NL is hij er van overtuigd dat organisatie ontwikkeling leuker kan. Daarnaast houdt hij zich dagelijks bezig met het pedagogisch ontwikkelen van sportkader en het beleidsmatig ondersteunen van sportverenigingen. Diverse sportbonden, gemeenten en (internationale) clubs behoren tot zijn opdrachtgevers. Loopt soms in een ijsberenpak een marathon. Hij is tevens als columnist en gastspreker actief. Vader van 3 jongens en sportgenieter pur sang.

raoul tirtosentono

Raoul Tirtosentono (1981) is bedrijfs adviseur en houdt zich bezig met de vertaling van strategisch koers naar tactische keuzes in de uitvoering. Hij geeft daarbij gevraagd en ongevraagd advies over proces-, informatie- en verandermanagement. Hij overziet, beschouwt, zet uiteen, verbindt, spart, daagt uit, beïnvloedt, doceert, presenteert, begeleidt, coacht, denkt mee, tegen én om. Thuis is Raoul de vader van Diego & Cecilia en de man van Nicky. Sport is een belangrijk anker voor hem: in de sportschool, op het voetbalveld en in de bestuurskamer. Gaat één keer per jaar naar de Noordpool.

frank neef

Frank Neef (1971) houdt zich dagelijks bezig met het begeleiden van verandertrajecten in organisaties. Daarbij haakt hij geregeld als buitenboordmotor aan bij teams die een extra zetje kunnen gebruiken. Frank is doelgericht, praktisch en neemt altijd een stevige dosis energie, enthousiasme en motivatie mee. Hij is analytisch sterk en heeft als drijfveer om “het vooral ZINVOL te organiseren!”. Als vader van drie kinderen, partner van Lianne, voetbalbestuurder, volleybalcoach en ‘motormuis’ laat hij geen moment onbenut.

JAN-PIETER TUININGA

Jan-pieter (1969) is TALENTversterker. Hij bouwt DreamTeams door (onzichtbare) talenten, kwaliteiten en drijfveren bij teamleden zichtbaar te maken. Dit doet hij zowel in het bedrijfsleven als in de sport.  Jan-pieter gaat voor POSITIEVE besmetting op de werkvloer en in de sport. Voor hem is dit een absolute voorwaarde om het beste uit jezelf en anderen te halen. Hij is ook als trainer actief binnen het onderwijs, gericht op mentale en sociaal-emotionele ontwikkeling. Door zijn betrokkenheid, enthousiasme én nieuwsgierigheid weet hij anderen te inspireren om te doen waar ze goed in zijn, en daar nog beter in te worden. Jan-pieter is een mensgerichte levensgenieter, die samenwoont met Jannemarie en hun 2 zonen. Volgens hen is zijn passie ‘krantlezen’. En dat klopt eigenlijk ook wel…..